Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: This site

  1. #1

    Default This site

    Is it just me or has this site got painfully slow over the last week or two?
    I am struggling with it on desktop and tablet.

  2. #2

    Default

    Its been fine for me tbh, maybe its coz the first page has changed?

  3. #3

    Default

    Not for me CCJ but will flag it up to our techies.

  4. Default

    Nothing I have noticed

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Northolt
    Posts
    38,760
    Blog Entries
    182

  6. #6

    Default

    Been having a few issues too.

    I click on a thread and when I back arrow to go to the thread list it takes ages to refresh.

    Actually quicker to open a new tab and and continue on there while the original tab refreshes / reloads.

  7. #7

    Default

    Originally Posted by rodman
    Been having a few issues too.

    I click on a thread and when I back arrow to go to the thread list it takes ages to refresh.

    Actually quicker to open a new tab and and continue on there while the original tab refreshes / reloads.


    These issues have been happening late at night.

    Have to say so far this morning there has been no problems.

  8. #8

    Default

    Originally Posted by MYU
    Any issues please post them in here.

    We need to know as many details as we can from you.

    Device:
    OS Version:
    Which page:
    Time:
    Any other information:

    Cheers
    I have recently got a new PC at work which has Windows 10 so I thought it was that but my samsung tablet at home seems to take ages to load pages recently. Often they time out completely and you end up with that annoying google 'snap' logo. I am using Chrome on the Windows 10 PC

  9. Default

    Its ok for me unless im on my s6 and goto click on the qpr refresh tab and click on arab girls golden girls russian dates thing right under it lol, frigging things got me loads of times

  10. #10

    Default

    Originally Posted by CroydonCaptainJack
    I have recently got a new PC at work which has Windows 10 so I thought it was that but my samsung tablet at home seems to take ages to load pages recently. Often they time out completely and you end up with that annoying google 'snap' logo. I am using Chrome on the Windows 10 PC
    I had a similar issue about a fortnight ago and was told by my it man that Chrome was a struggle with W10 but I have no tech savvy so didn't understand what the issue was. Anyway, after a couple of days of being timed out and google snapped it just stopped happening and I've been good since.
    When all is said and done, what's left to talk about and what will we do?

  11. #11

    Default

    Originally Posted by CroydonCaptainJack
    Is it just me or has this site got painfully slow over the last week or two?
    I am struggling with it on desktop and tablet.
    I thought you were going to say slow due to lack of conversation, it's much busier when we're not doing so well, nothing to moan about at the moment, need a couple of bad results ��

  12. #12

    Default

    Oh fear not, it will liven up if we don't beat Rotherham
    When all is said and done, what's left to talk about and what will we do?

  13. #13
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    bollo bridge road w3
    Posts
    16,577

    Default

    Yeah i had the same a while back. Think its deffo a Windows/internet Explorer thing.

  14. #14

    Default

    Originally Posted by Marsh67
    I thought you were going to say slow due to lack of conversation, it's much busier when we're not doing so well, nothing to moan about at the moment, need a couple of bad results ��
    Well it is that as well but I think that is the same on all football forums probably to be fair!!

  15. #15

    Default

    Originally Posted by Bluehoop
    I had a similar issue about a fortnight ago and was told by my it man that Chrome was a struggle with W10 but I have no tech savvy so didn't understand what the issue was. Anyway, after a couple of days of being timed out and google snapped it just stopped happening and I've been good since.
    They try to get you to use this 'Edge' browser that comes with it but I didn't like that much so went back to Chrome.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •